Групни посети

Вашето училиште сака да организира група на деца за посета на Музејот на илузии? Тоа не е никаков проблем! Контактирајте не преку емаил, телефон или на нашата Фејсбук страна за подетални информации. ИЛУЗИУМ постои за да може вам и на вашите најмили да ви обезбеди неверојатна авантура во светот на илузиите!

 

Покрај организирање тури на деца од предшколска и школска возраст, ИЛУЗИУМ исто така организира и туристички групи!

Ве очекуваме!