КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

office@illusium.mk

+389 71 344 379

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник – Петок
08:00 – 20:00
Сабота – Недела
09:00 – 20:00

ЦЕНА НА БИЛЕТ

Возрасни
300 ден

Деца (5-18 год)
200 ден

Групна карта
(двајца возрасни и две деца)
700 ден

Пензионери
200 ден

КОНТАКТ ФОРМА