Вчудоневидено, Необично.

Три спрата исполнети со илузии, многу забава и поинакво доживување. Дали можете да си верувате себеси. Дојдете сами или со вашите деца, внуци, родители, баби и дедовци, пријатели или колеги
4667535253_59bcface06_b

Несекојдневно доживување, Aвантура.

Поминете незаборавно време разгледувајки ги сите слики, фотографиии,  решавајки дилеми и мозочни сложувалки.

Истражи ја изложбата

Групни посети

Родендени